Mérnöki tervezés - Innovateam Hungária Kft

Tartalomhoz ugrás


Mérnöki tervezés


Tapasztalt mérnökkollégáink mérő és ellenőrző készülékek, célgépek tervezésével foglalkoznak.
Cégünk nagy hangsúlyt fektet a hatékony tervezés szem előtt tartására. Ezt úgy tudjuk biztosítani, hogy a gyártási folyamatainkból folyamatos visszacsatolás érkezik a mérnök kollégák részére, így az esetleges hibákat anomáliákat azonnal fel tudjuk dolgozni és intézkedéseket tudunk hozni.  Mérnökeink számára fontos az elhivatottság és a tökéletességre való törekvés, mert csak így tudunk jövőbemutatóan kreatívan maradandót alkotni!
Szeretjük a kihívásokat és az új dolgokat melyekkel nap mint nap szembesülünk. Partnereink részére gyártás optimalizálási szolgáltatást is tudunk nyújtani, melyet mindig nagy örömmel fogadnak a költségcsökkentés vonzata miatt. Mérnök kollégáink az oktatásban is kiveszik részüket, mivel folyamatosan alkalmazunk mérnök hallgató kollégákat is. Ezáltal mérnökeinknek a gyártásoptimalizálás révén nagy tapasztalattal rendelkeznek nem csak a saját, hanem partnereink konstrukciós megoldásai terén is.
Készülék tervezés/gyártás

Komplex szolgáltatással állunk vevőink rendelkezésére, mivel készülékeink tervezését és gyártását is házon belül el tudjuk végezni magas színvonalon, rövid határidővel, az autóiparban elvárt minőségben állunk vevőink rendelkezésére.
Célgép tervezés kivitelezés

Az évek során sikerült egy jól működő profi beszállítói csapatot kialakítanunk így nagyobb gyártógépek és szerelősorok tervezését és gyártását is el tudjuk vállalni. Forduljon hozzánk bizalommal! Segítőkész csapatunk a lehető legjobb megoldással áll partnereink rendelkezésére..
Termék optimalizálás


Nagy gyártási tapasztalattal rendelkező mérnökcsapatunk már a tervezés során támogatást tud nyújtani partnereink részére a gyors és költséghatékony konstrukciós megoldásokkal, melyek megrendelőink részére akár 10-20%-os megtakarításokat is jelenthetnek.
Kérje segítségünket!
Kutatásfejlesztés feltalálók támogatása

Jelenleg is kapcsolatban vagyunk feltalálókkal és keressük azon feltalálókat akiknek van egy jó ötletük, csak nem tudják hogyan öntsék formába!
Hogyan álljon neki a megvalósításnak prototípus gyártás, költség kalkuláció stb.
Ebben tudunk segítséget nyújtani már meglévő és leendő feltaláló partnereink részére!
Forduljon hozzánk bizalommal!
Vissza a tartalomhoz